• Snelle levering
  • Ook Afhalen in de winkel mogelijk
  • Ruim 3.000 producten op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €99.00 *

Ankeraccessoires

18% korting
Verzinkte Meerpen - Diameter 280mm, Dikte 12mm Verzinkte Meerpen - Diameter 280mm, Dikte 12mm
€ 6,70
5,50
13% korting
Verzinkte Meerpen - Diameter 315mm, Dikte 15mm Verzinkte Meerpen - Diameter 315mm, Dikte 15mm
€ 8,35
7,30
Stevige Meerpen - 350 mm Diameter, 20 mm Dikte Stevige Meerpen - 350 mm Diameter, 20 mm Dikte
14,00
10% korting
Roestvrijstalen Spiraalmeerpen - 340mm Lengte, 75mm Diameter Roestvrijstalen Spiraalmeerpen - 340mm Lengte, 75mm Diameter
€ 78,95
71,00
10% korting Gegalvaniseerde Meerpennen - Beschikbaar in 500 mm en 550 mm Lengte Gegalvaniseerde Meerpennen - Beschikbaar in 500 mm en 550 mm Lengte
€ 26,30
23,65
Gegalvaniseerde Stalen Meerpen met Ring - T-Profiel, Lengte 500m Gegalvaniseerde Stalen Meerpen met Ring - T-Profiel, Lengte 500m
€ 16,30
14,65
Roestvrijstalen Ankerkettingverbinder Roestvrijstalen Ankerkettingverbinder
€ 23,30
20,95
Roestvrijstalen Ankerkettingverbinder Roestvrijstalen Ankerkettingverbinder
€ 35,25
31,75
Roestvrijstalen Ankerkettingverbinder (Wartelend Model tot 1700kg) Roestvrijstalen Ankerkettingverbinder (Wartelend Model tot 1700kg)
€ 82,50
74,25
Roestvrijstalen Ankerkettingverbinder (Dubbel Wartelend tot 850kg) Roestvrijstalen Ankerkettingverbinder (Dubbel Wartelend tot 850kg)
€ 61,80
55,00
Roestvrijstalen Gebogen Ankerkettingverbinder Model 'Force Roestvrijstalen Gebogen Ankerkettingverbinder Model 'Force
€ 69,35
62,40
10% korting
Stazo Wall Anchor Amsterdam RVS Stazo Wall Anchor Amsterdam RVS
€ 75,70
68,15
De Functie van Meerpennen:

  • Bevestiging en Veiligheid: Meerpennen dienen als bevestigingspunten waar boten aan kunnen worden vastgelegd. Ze bieden stabiliteit en voorkomen dat een boot losraakt of wegdrijft, zelfs bij wisselende weersomstandigheden.

  • Meervoudig Gebruik: Meerpennen zijn niet beperkt tot het aanmeren van boten. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het bevestigen van lijnen, zoals landvasten, springlijnen en meer, om de boot op zijn plaats te houden.

Soorten Meerpennen:

Kikkers: Kikkers zijn meestal platte, metalen of kunststof bevestigingspunten met twee of meer hoorns of uitsteeksels. Ze zijn ideaal voor het bevestigen van lijnen met behulp van knopen zoals de achtknoop of halve steek.

Bolderpennen Meerpennen: Bolderpennen zijn massieve, verticale palen die uit het water steken en vaak te vinden zijn op kades en steigers. Ze bieden een stevige bevestigingsplaats voor lijnen en zijn bijzonder geschikt voor grotere boten.

Ankerkettingverbinders, ook bekend als kettingschakels of ankerkettingkoppelingen, zijn belangrijke accessoires voor bootbezitters die hun ankersysteem willen verbeteren. Hier is een geoptimaliseerde tekst voor Google-vindbaarheid die meer informatie biedt over ankerkettingverbinders voor boten:

Ankerkettingverbinders voor Boten: Sterke en Betrouwbare Schakels voor Veilig Ankeren

Ankerkettingverbinders spelen een cruciale rol in het ankersysteem van een boot, en bieden een sterke en duurzame verbinding tussen de ankerketting en het anker zelf. Of je nu een zeilboot, motorboot, of jacht hebt, begrijpen hoe deze kleine maar krachtige schakels werken, kan een groot verschil maken in de veiligheid en stabiliteit van je vaarervaring.

De Functie van Ankerkettingverbinders:

  1. Sterke Koppeling: Ankerkettingverbinders zijn ontworpen om een veilige en sterke verbinding te creëren tussen de ankerketting en het anker. Ze zorgen ervoor dat het anker stevig op zijn plaats blijft, zelfs bij wisselende weersomstandigheden en getijden.
  2. Weerbestendigheid: Hoogwaardige ankerkettingverbinders zijn meestal gemaakt van roestvrij staal of ander corrosiebestendig materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen de uitdagende maritieme omgeving.
  3. Eenvoudige Installatie: Ankerkettingverbinders zijn over het algemeen eenvoudig te installeren en vereisen geen ingewikkelde gereedschappen. Ze kunnen snel worden bevestigd aan zowel de ankerketting als het anker.

Soorten Ankerkettingverbinders:

  1. D-sluitingen: Deze hebben een D-vormige dwarsdoorsnede en worden vaak gebruikt voor het verbinden van ankerkettingen met ankers of ander kettingmateriaal.
  2. Schroefpin-shackles: Deze hebben een schroefpin die handmatig kan worden vastgedraaid om de verbinding te beveiligen. Ze bieden een sterke en betrouwbare bevestiging.

Het begrijpen van ankerkettingverbinders en hoe ze worden gebruikt, kan je helpen om je ankersysteem te verbeteren en zorgt voor een veilige en stabiele verankering van je boot. Met deze sterke en betrouwbare schakels ben je goed voorbereid op verschillende vaaromstandigheden en kun je vol vertrouwen het water op gaan.