Landvastveren voor de boot

Een landvastrubber is geen oplossing voor schavielen, maar biedt wel rust aan de touwen. Deze veer vermindert oprekgeluiden en bevordert een vredige nachtrust. Een subtiele toevoeging voor extra comfort tijdens het aanmeren.

Weergeven als

Landvastveren voor Optimaal Comfort bij Bateau Bootservice

Comfortabel Liggen in de Haven

Als je boot deint tijdens onstuimig weer, kan dat voor ongemak zorgen, vooral 's nachts. Landvastveren, verkrijgbaar bij Bateau Bootservice, absorberen schokken, verminderen deining en zorgen voor een rustige nachtrust.

Verschillende Soorten Landvastveren

Ontdek bij Bateau Bootservice diverse landvastveren van topmerken zoals Talamex, Allpa, en Easterner. Kies uit rubberen of roestvrijstalen (rvs) veren, geschikt voor verschillende lijndiktes, voor een optimale demping van schokken en deining.

Rubberen Landvastveer

De rubberen landvastveren van Easterner, geschikt voor lijnen tot 12, 16 of 20 mm, bieden uitstekende schokabsorptie. Eenvoudig te vlechten en voorkomt slijtage van de landvasten.

RVS Landvastveer

De rvs landvastveren van Allpa zijn geschikt voor alle lijndiktes en verminderen 'klappen' tussen wal en schip. Voorzien van kunststof kappen om piepende geluiden te voorkomen.

Compleet Watersportassortiment

Bateau Bootservice Is de webshop en watersportwinkel van de Bommelerwaard Je vind er tal van bootaccessoires, schoonmaakproducten, funsportartikelen, reddingsvesten en groot assortiment biminitops te bekijken in onze watersportwinkel in Kerkdriel. Voor vragen staan wij altijd voor je klaar.

Vergelijken /3

Aan het laden...