• Snelle levering
  • Ook Afhalen in de winkel mogelijk
  • Ruim 3.000 producten op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €99.00 *

Vlotterschakelaars

'Ultima' elektronische niveauschakelaar 12/24V 'Ultima' elektronische niveauschakelaar 12/24V
69,70
Albin VLOTTERSCHAKELAAR AUTOMATISCH Albin VLOTTERSCHAKELAAR AUTOMATISCH
34,00
Albin VLOTTERSCHAKELAAR DIGITAAL Albin VLOTTERSCHAKELAAR DIGITAAL
67,90
10% korting
Allpa electronische niveauschakelaar Allpa electronische niveauschakelaar
€ 35,65
32,00
Allpa vlotterschakelaar voor bilgepompen Allpa vlotterschakelaar voor bilgepompen
21,00
Allpa Zuigkorf voor bilgepomp Allpa Zuigkorf voor bilgepomp
15,35
Attwood vlotterschakelaar Attwood vlotterschakelaar
34,00
Attwood Vlotterschakelaar Digitaal Attwood Vlotterschakelaar Digitaal
46,90
ELECTRONISCHE BILGEPOMPSCHAKELAAR 12/24V 20A ELECTRONISCHE BILGEPOMPSCHAKELAAR 12/24V 20A
107,00
ELECTRONISCHE WATER SENSOR EELS ELECTRONISCHE WATER SENSOR EELS
68,45
FLOTTER SCHAKELAAR 12V, 15A FLOTTER SCHAKELAAR 12V, 15A
19,35
Johnson Pump elektronische vlotterschakelaar 12V./15A Johnson Pump elektronische vlotterschakelaar 12V./15A
61,50
Bilgepompen, Koelwaterpompen
Een bilgepomp wordt gebruikt om overtollig water uit de bilge te pompen. De bilge is het laagste compartiment in een schip. Bilgepompen bieden veel gemak aan boord omdat ze de schipper veel werk uit handen nemen en de boot voor schade behoeden. De lengte van de boot en de opvoerhoogte zijn bepalend voor de keuze voor een bilge pomp. allpa levert het assortiment bilgepompen van Johnson Pump, inclusief toebehoren.

Bilgepomp en toebehoren
De bilgepomp werkt het best en gaat het langst mee in combinatie met een vlotterschakelaar. De kleinste bilgepomp van Johnson is de Bilge Mate, met een opbrengst van 30 l/min. Een van de grootste is de L4000 met een opbrengst van 252 l/min. Het Bilge Alert hoogwateralarm maakt gebruik van gepatenteerde ‘mirus’-detectiecellen die niet worden aangetast door zout of zoet water, verontreiniging en corrosie.

Koelwaterpompen en meer
Bateau Bootservice biedt een ruim assortiment aan universele en specifieke pompen voor aan boord. Sommige pompen zijn geschikt voor diverse functies, terwijl andere specifiek voor een doel ontworpen zijn, bijvoorbeeld als pomp voor vloeistoffen met verontreiniging. Pompfuncties zijn bijvoorbeeld koelwaterpomp, bilgepomp, dekwaspomp, watercirculatiepomp, vuilwaterpomp en olie- en dieselvulpomp. Johnson Pump levert een breed assortiment pompen met diverse eigenschappen: zelfaanzuigend, membraanpompen, circulatiepompen, omkeerbare impeller dompelpompen, pompen met bronzen behuizing, cartridgepompen en meer. Kijk in de catalogus voor een overzicht en voor de keuze van de juiste pomp.

Zelfaanzuigende bilgepomp

De meeste bilgepompen zijn geschikt voor het oppompen van zeewater, drinkwater, diesel en vloeibare voedingsmiddelen. De capaciteit van bilgepompen kan sterk verschillen. De ene pomp kan bijvoorbeeld max. 30l per minuut omhoog pompen, de andere pomp 250l.

Maximale opvoerhoogte bilgepompen
Natuurlijk moet u ook letten op de maximale opvoerhoogte die u nodig hebt. Overigens kunt u niet alleen met automatische bilgepompen, maar ook met een hand bilgepomp opvoerhoogtes van 4m bereiken. Bijvoorbeeld met de Viking handlenspomp. Geschikt voor vuil water. Deze bilge pomp heeft een kunststof huis met rvs-mechaniek.