Dodemans knop wireless systeem, zonder koord MOB

Geen koord meer om je pols voor de dodemansknop. Nu een draadloze schakelaar ingebouwd in je boot en een horloge om je pols. Ideaal voor iedereen die zit, staat of loopt op de boot.

Weergeven als

Innovatief Draadloos Man-overboord-systeem voor Bootveiligheid

Het draadloze man-overboord-systeem biedt extra veiligheid voor boten. De basisset bestaat uit een xHUB, eenvoudig te monteren bij de bootconsole, en een draagbare xFOB, die op een reddingsvest of pols kan worden gedragen (polsband apart verkrijgbaar).

De xFOB communiceert draadloos met de xHUB bij onderdompeling in water of buiten het bereik van de xHUB. Maximaal 4 xFOB's kunnen met de xHUB worden verbonden. Eén fungeert als kapiteinsstopcontact en de andere drie als alarmeenheden voor bemanning. De xFOB heeft een batterijlevensduur van 300 uur.

De xHUB kan worden gekoppeld aan het motorstoppersysteem en is compatibel met bekende merken buitenboordmotoren en de meeste Sterndrive-motoren. Voldoet aan ABYC A-33, E11, CE & FCC-normen.

Het draadloze systeem maakt gebruik van WiMEA (Wireless Marine Electronics Algorithm), een geavanceerd marinebeveiligingsprotocol. De basisset bevat 1 xHUB (inbouwmodule), 1 xFOB (MOB-tag), 1 kabel, waterdichte connectoren en een handleiding.

Geen koord meer om je pols

Ontdek hoe makkelijk deze draadloze MOB schakelaar werkt

Vergelijken /3

Aan het laden...