Batterij licht

(10 producten)

Met gebruik van batterij gevoede navigatieverlichting op een boot biedt verschillende voordelen: 

  1. Flexibiliteit en Gemak: Batterijverlichting elimineert de noodzaak van bedrading en aansluiting op de elektrische systemen van de boot. Hierdoor kun je de navigatieverlichting eenvoudig en snel installeren, aanpassen of verplaatsen, zonder gedoe met ingewikkelde bedrading.

  2. Onafhankelijkheid van Bootstroom: Batterij gevoede navigatielichten werken onafhankelijk van de bootstroom. Dit is vooral handig in situaties waarin de hoofdstroom uitvalt of wanneer je de boot niet in gebruik hebt. Het vermindert ook de belasting van het hoofdstroomsysteem.

  3. Energiezuinigheid: Moderne batterijen en LED-technologie maken energiezuinig gebruik mogelijk, waardoor de batterijen langer meegaan tussen oplaadbeurten. Dit draagt bij aan een langere levensduur van de batterijen en vermindert de noodzaak van frequente vervanging.

  4. Geen Bedradingsexpertise Nodig: Het installeren van batterij gevoede navigatieverlichting vereist geen gespecialiseerde kennis van elektrische bedrading. Iedereen kan deze verlichting eenvoudig installeren, wat handig is voor bootbezitters zonder uitgebreide technische vaardigheden.

  5. Portabiliteit: Batterij gevoede navigatieverlichting maakt je boot ook draagbaarder. Je kunt de verlichting eenvoudig van de ene naar de andere boot verplaatsen of zelfs meenemen voor gebruik op kajaks, kano's of andere vaartuigen zonder permanente stroomvoorziening.

Kortom, batterij gevoede navigatieverlichting biedt een praktische en veelzijdige oplossing voor bootverlichting, met name voor kleinere vaartuigen en situaties waarin een eenvoudige installatie en mobiliteit belangrijk zijn. Rondschijnend wit licht op batterij of rood groen licht op batterij, bij Bateau Bootservice in het assortiment 

Navigatieverlichting op batterij

Geen stroom nodig toch veilig aan boord

Weergeven als

Vergelijken /3

Aan het laden...