• Snelle levering
  • Ook Afhalen in de winkel mogelijk
  • Ruim 3.000 producten op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €99.00 *

Bootkap of dekzeil impregneren

Veel bootkappen en dekzeilen zijn gemaakt van een kunststofdoek als Stamoid of van acryldoek als Markilux en Sunbrella. Ondanks de goede kwaliteit blijven al deze doeken kwetsbaar voor vuil, groene aanslag en schimmel. Hierbij is vooral ook de binnenzijde van een bootkap erg kwetsbaar. Het is daarom belangrijk om ook de binnenzijde extra goed te beschermen. Zorg er daarom voor dat u uw bootkap of tentzeil regelmatig impregneert. Vuil krijgt dan geen kans en uw doek blijft er langer als nieuw uitzien.

Liever laten doen, klik hier voor de mogelijkheden

Regelmatig impregneren beschermt uw bootkap


Bootkap impregneren


Vaak wordt een bootkap of dekzeil pas gereinigd als het doek erg vuil is of zelfs al lekt. Dit kunt u voorkomen door het doek regelmatig te behandelen met de juiste producten. Zorg er dus altijd voor dat u het doek tijdig impregneert en waterdicht maakt. Ultramar levert een compleet assortiment producten om uw bootkap of dekzeil te beschermen. Onze producten zijn voorzien van een speciaal beschermende formule die bootkappen waterdicht maakt. Wanneer u het doek regelmatig met onze producten reinigt en impregneert, gaat het doek gegarandeerd langer mee!

Klik hier voor ons schoonmaak- en impregneermiddel aanbod.Waterdicht maken en extra beschermen

Door uw bootkap of dekzeil regelmatig met Ultramar Sprayhood & Tent Protector te impregneren verkleint u de kans dat schimmels en algen zich aan het doek vasthechten. De speciale formule maakt het doek bovendien extra water- en vuilafstotend waardoor schimmels en weervlekken weinig kans krijgen. Het impregneermiddel is vanuit onze kennis als speciale zeil - en tentwasserij ontwikkeld en heeft eigenlijk alleen maar voordelen ten opzichte van andere impregneermiddelen:

  • Ultramar Sprayhood & Tent Protector is op waterbasis en bevat in tegenstelling tot andere impregneermiddelen geen gevaarlijke stoffen.
  • Het  werkt beter en langer dan de bestaande impregneermiddelen.
  • Maakt iedere doeksoort perfect waterdicht en beschermt tegen vervuiling.
  • Het werkt o.a. perfect op All-Seasondoek, Markilux, Sunbrella en Sonnenland.
  • Dit product blijft werken ook als er na het reinigen shampoo achter blijft in het doek. Veel andere impregneermiddelen werken dan niet meer.
Ultramar Impregneermiddel Sprayhood & Tent Protector 2,5 L Ultramar Impregneermiddel Sprayhood & Tent Protector 2,5 L
€ 69,00
Ultramar Impregneermiddel Sprayhood & Tent Protector 1L Ultramar Impregneermiddel Sprayhood & Tent Protector 1L
€ 34,00