• Snelle levering
  • Ook Afhalen in de winkel mogelijk
  • Ruim 3.000 producten op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €99.00 *

Onderhoud

Wie voor het plezier van watersport kiest, is erg gesteld op vrijheid en rust. Om hiervan te kunnen genieten is een goed functionerende boot een voorwaarde.
Onderhoud is daarom belangrijk.
In de winterperiode is het belangrijk om uw boot een onderhoudsbeurt te geven of winterklaar te laten maken. Bij inboards is het verstandig om de boot af te laten tappen en te conserveren. Daarmee voorkomt u dat het motorblok bevriest en scheurt. Dat zijn grote onkosten die makkelijk voorkomen kunnen worden. Verzekeringsmaatschappijen keren meestal deze schade niet uit. Heeft u de motor zelf winterklaar gemaakt en er zal iets niet helemaal goed zijn gegaan keren de meeste verzekeringen ook niet uit omdat dit zelf is gedaan. Laat dit dus door een erkend bedrijf doen. Wij kunnen u daar van dienst mee zijn.
Verder is het natuurlijk belangrijk dat uw motor elk jaar nagekeken wordt. Uiteraard overleggen wij bij eventuele reparaties altijd eerst met u. De onderzijde van boot en het staartstuk schoon laten maken behoord ook tot de mogelijkheden. 
Belangrijk omdat dat de vaareigenschappen zeer ten goede komen.
En als het vaarseizoen begint is uw boot klaar om te varen en hopelijk kunt u daar volop van genieten want watersport is en blijft iets unieks!

Wilt u meer informatie neem gerust contact met ons op of kom aan in onze werkplaats in de Paterstraat 7d te Kerkdriel

onderhoud bateau bootservice kerkdriel


Op onze leveringen zijn de Metaalunie voorwaarden van toepassing