Vakantiesluiting tot en met 23 augustus. U kunt uw online bestelling wel plaatsen maar deze wordt pas in behandeling genomen na 23 augustus.
  • Snelle levering
  • Ook Afhalen in de winkel mogelijk
  • Ruim 3.000 producten op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €99.00 *

Watersportwinkel Vlijmen - Bootonderhoud - Zeilmakerij - Zeilwasserij - Speedboot onderhoud

Bent u op zoek naar watersportwinkel in de buurt van Vlijmen? Dan bent u bij Bateau Bootservice op het juiste adres. Wij zijn een full service watersportwinkel en u kunt bij ons terecht voor alle soorten diensten aangaande de service van uw boot. Het onderhouden van uw boot, reparatie, het maken en wassen van uw zeilen. Wellicht bent u op zoek naar een specifiek product of dienst voor uw boot?

Klik hier voor ons volledige aanbod.


Bootonderhoud
Het vaarseizoen is achter de rug en het is tijd voor onderhoud aan uw boot. Wij lopen uw boot volledig na en geven hem een goede onderhoudsbeurt en maken hem helemaal winterklaar zodat u volgend jaar zomer weer zonder zorgen het water op kunt. Zorg ervoor dat u het winterklaar maken van uw boot door een erkend bedrijf laat doen. Mocht er iets mis zijn wanneer u weer gaat varen dan krijgt u het niet vergoed vanuit de verzekering wanneer het winterklaar maken van uw boot niet door een erkende partij is verzorgd. Bateau verzorgt dit onderhoud voor alle soorten boten: speedboot, sloepen, zeilboot, motorboot etc. Voor meer informatie zie onze onderhoud pagina.

Zeilmakerij & Reparatie
Ook kunt u bij ons terecht voor het maken en/of repareren van uw zeil. Enkele mogelijkheden zijn:
  • Afdekzeil op ratelband om de stootlijst
  • Zeil op drukkers of tenax
  • Ventilatieroosters in het zeil
  • Beschermzakken voor de ratel
  • Kikkeropeningen
  • Rossetten voor de afdekpalen
Dit zijn slechts enkele mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie zie onze zeilmakerij pagina.

Zeilwasserij
Het reinigen en wassen van uw bootzeil, bootkap en tentzeil verzorgen wij ook. Hierbij maken wij gebruik van de reinigingsproducten van Ultramar. Ons personeel is ervaren en deskundig, hierdoor zijn wij in staat sterk vervuilde zeil- en tentdoeken perfect schoon en waterdicht te krijgen. Voor meer informatie zie onze zeilwasserij pagina.

Contact
Komt u uit Vlijmen en bent u op zoek naar een deskundig bedrijf in o.a. bootonderhoud, zeilmakerij, zeilwasserij, bootonderdelen en veel andere services en producten? Bezoek onze vestiging of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren u graag over de mogelijkheden en verlenen u deskundig advies.