• Snelle levering
  • Ook Afhalen in de winkel mogelijk
  • Ruim 3.000 producten op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €99.00 *

Zeilwasserij


 PRIJSLIJSTlogo adobeU heeft de mogelijk om uw kap of zeil zelf te reinigen met de producten van Utramar of u kunt er voor kiezen dat wij het voor u doen.
Wij zijn het inzamelpunt voor ZONklaar , zij wassen en impregneren al jaren zeilen bootkappen kussens ect voor zeilmakers
Benieuwd naar de prijzen? klik hier voor de prijslijst of voorwaarden

Waarom onze producten zo succesvol zijn?

De meeste reinigingsmiddelen en impregneermiddelen om een zeil, bootkap, zonnescherm, cabriodak of tent te reinigen en waterdicht te maken zijn slechts standaard tentdoekreinigers en tent waterdicht spray's. Door groothandels op de markt gebracht zonder enige praktijkervaring. Die producten werken vaak matig op bepaalde doeksoorten en vervuiling.

gebruiksaanwijzingen zeilwasserij

Professioneel resultaat

Onze producten worden door ons ontwikkeld om professioneel te kunnen reinigen en impregneren. Ze zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor het reinigen en coaten van zeilen, schoonmaken en waterdicht maken van uw voortent, reinigen en waterdicht maken van horecaparasols en zonneschermen. . Maar ook voor het verwijderen van weerplekken, schimmel en groene aanslag in bootkappen of het waterdicht maken van de naden. Pas na langdurig testen en gebruik in onze speciale Zeil & Tent Wasserij worden de producten op de markt gebracht. Als consument bent u er dus zeker van dat u een product koopt dat doet wat het moet doen. Namelijk reinigen en beschermen.

Klik hier voor ons schoonmaak- en impregneermiddel aanbod.bootkap weervlekken
Boot tent reinigen
Bootkap reinigen
Bootkap reinigen
Buskap reinigen
Bootkap schimmel reinigen
Bootkap groene aanslag
bootkap reinigen alg
Voortent groene aanslag reinigen

Bekijk hieronder producten voor de zeilwasserij